Vælg e.v.t. en anden bane:ÅlBhBiChKvOdÅrLfSkSp

Du skal logge ind, for at kunne tilmelde

men du kan se propositioner for planlagte løb

Sydsjællands Ponytrav klub - SPT

Dette løb er det næste kommende løb, ved Sydsjællands Ponytrav klub - SPT.
Propositioner til løbet søndag 26. maj 2024 13:00 ved Sydsjællands Ponytrav klub - SPT Kjelds Mindeløb

8Både monté og Sulky 1000 m. med frit Handicap

Hvis du gerne vil tilmelde dig til et løb, skal du normalt være logget ind, som dig der gerne vil deltage.
Metoden er så at der vælges pony i "Vælg din pony", og der markeres med et flueben ud for de relevante løb. Derefter tilmelder man sig med et klik på "Tilmeld"
Det er klart at du kun må vælge din egen pony, eller en pony som du har fået lov til at bruge.
Du behøver ikke at skrive noget som bemærkning, men meningen er at man kan bruge det til at uddybe en tilmelding, med et eller andet.
Hvis systemet har din mailadresse, sendes en kvittering på mail.
Din tilmelding skal godkendes af løbsplanlæggeren, og måske ændres der i programmet, så du kommer til at starte i et andet løb.
Du kan se programmet nogle dage før selve løbet, under menupunktet Programmer.
Bliver du forhindret, kan du selv slette en tilmelding her på siden, inden tilmeldingsfristen er overskredet.
Ellers kan du ringe til løbsplanlæggeren.

Propositioner 2024

1000 m for kuske mellem 7 og 18 år

840 m for kuske mellem 7 og 18 år

1000 m Ungdomsløb for kuske mellem 16 og 25 år

840 m Ungdomsløb for kuske mellem 16 og 25 år

Gælder såvel trav som monté

I år bliver det sådan at man har mulighed for at melde til 4 forskellige løb.
Kuske mellem 16 og 18 år kan frit tilmelde i begge kategorier, dog gælder der særlige regler for Derby og Grand Prix.
Der er blomster, glas og roset til vinderen, samt glas og roset til nr. 2 og 3 i hvert løb.

Kuske mellem 7-18 år køre om deres egen pokal.
Kuske mellem 16-25 år køre om deres egen pokal.

Hvis der er mange tilmeldte bliver løbene delt.

Specielt for Derby og Grand Prix.
Hver ekvipage kan kun tilmelde i en kategori, enten 7-18 årige eller Ungdomsløb, der kan ikke tilmeldes samme ekvipage i begge Derbyløb eller begge Grand Prix løb.
Der udskrives Derby og Grand Prix løb i trav og monté i såvel juniorrækken som i ungdomsrækken.
Der er blomster, pokal, dækken og laurbærkrans til vinderen i alle Derbyløb, samt pokal til nr. 2 og 3 i hvert Derbyløb.
I Derbyløb er der tilmelding for alle ekvipager fra alle klubber, dog skal man have startet på SPT i sæsonen.

Der er blomster, pokal, dækken og bånd til vinderen i alle Grand Prix løb, samt pokal til nr. 2 og 3 i hvert Grand Prix løb.
I Grand Prix er der fri tilmelding for alle ekvipager fra alle klubber, uanset antal starter på SPT.
Kuske og ryttere fra andre klubber end SPT betaler et startgebyr på kr. 35,00 pr løb man er tilmeldt i.